Hvem er vi

Det er os der driver  VITADERM.dk 

Vi har brugt VITADERM i over 10 år og har brugt det til alt fra tør hud, eksem, og let solskoldning, da vitaderm virker kølende.

Da vi i Sommeren 2020 fandt ud af at den tidligere ejer på 74 år var i gang med at afvikle VITADERM, mærkede vi efter i hjertet, og blev enige om at videreført brandet VITADERM.

Mest af alt fordi vi har prøvet et utal af cremer, men for os var det kun denne ene creme der kunne det hele.

Vi har ingen erfaring med at drive et firma eller styre en websjop, så alt hvad vi laver, er ved siden af vores almindelige arbejde.

 

VITADERM har eksisteret siden 1993, og det skal den blive ved med ❤️

Vores team

Louise Huszár

Martin Vestergård

Hvad siger vores kunder?

Jeg har en kæreste som er meget kræsen ift. hvilke cremer hun vil bruge, og havde derfor i noget tid været på jagt efter en creme som opfyldte hendes strenge krav, men samtidig var til at betale. I december måned blev vi introduceret for cremen fra Vitaderm, og den har været et stort hit lige siden! Faktisk så stort et hit, at hun tilmed har fået mig overtalt til at bruge den en gang imellem, og det er altså godt gået, taget i betragtning af min mor ikke har kunne få mig til at bruge creme siden jeg var helt lille.
Største anbefaling herfra! 😄.
Jesper Bernth
Jeg har psoriasis og fik anbefalet Vitaderm for mange år siden. Og jeg har brugt den lige siden. Cremen er meget lækker at påføre, fedter ikke og der danner sig ikke en hinde på huden som med mange andre cremer.
Tilmed kan jeg reducere psoriasis-udbrudene om vinteren, når jeg bruger den et par gange dagligt.
Jeg er meget glad for produktet, da jeg kan reducere de skrappe hormoncremer.
Eneste udviklingsønske er, at den ikke skal indeholde parfume.
Den allerstørste anbefaling herfra.
Cwejlemann

Skriv her og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.