Handelsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser:

Salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.vitaderm.dk
Når forbrugeren har fået varen udleveret, anses leveringen for sket.
Forsendelsen af varer sker med GLS eller én af vores andre distributionskanaler

Afbestilling og annullering:
Ønsker du, at afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre (som endnu ikke er afsendt) skal du blot sende os en e-mail til Info@vitaderm.dk
vedr. afbestillingen. (Husk at opgive ordre-nummeret)

Vi overfører naturligvis pengene tilbage til dig, samme dag, som vi modtager annulleringen og pengene bliver sat tilbage på det samme betalingskort, som du har foretaget dit køb med.

Reklamation og garanti:

– Du har naturligvis to års reklamationsret, som gælder fra den dag du modtager dine varer, som naturlig følge af købeloven.

Du har som kunde to års reklamationsret, efter varen er modtaget. Ønsker du at reklamere over en creme, SKAL Vitaderm.dk kontaktes inden du sender retur.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@vitaderm.dk 

Pris og betaling:
www.Vitaderm.dk kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Visa, Master Card, Visa Electron og MobilePay.
Beløbet hæves først når varen afsendes fra vores lager.

Persondatapolitik: 
Alle modtagne informationer vil blive opbevaret i 5 år på betryggende vis, og vil alene være tilgængelige for betroede medarbejdere.
De informationer, vi modtager i forbindelse med købet (navn, adresse, tlf. nr. og e-mail) bruges kun til behandling af din ordre.
Disse personoplysninger transmiteres ikke krypteret til virksomheden.
Der anvendes ikke logstatistik hos Vitaderm.dk

I forbindelse med en elektronisk betaling lagres der af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger, kun i selve betalingsøjeblikke, skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS, hvilket sker under iagttagelse af maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL- forbindelse og det er kun PBS, der kan læse det.

Jævnfør Persondataloven oplyser vi forespørgelse om registreret oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
Personoplysninger opbevares ikke krypteret. Ønsker du dine oplysninger slettet kan du skrive til Vitaderm.dk@gmail.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret

Skriv her og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.