Fragt og levering

Vi betaler for din fragt ved alle køb over 200 kr.

Din pakke bliver omdelt af vores samarbejdspartner GLS – enten lige til din hoveddør eller til pakkeshop.

Ved en meget lille del af vores særligt tunge varer (det fremgår tydeligt på den enkelte vare), er vi nødt til at opkræve DKK 39,- for håndtering og derudover har udenlandske ordrer en fragtpris som beskrevet under leveringsbetingelserne. Priserne på vores fragt er sat så lavt overhovedet muligt og dækker kun lige vores ekstra udgifter ved afsendelse af disse varer.Retur (fortrydelsesret):

– Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, du modtager varen.

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du til enhver tid kan returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, hvor du har givet meddelelse om, at du vil fortryde dit køb. Dog med det meget væsentlige forbehold, at du ikke har brudt forseglingen på cremen, da dette giver 100% værdiforingelse. Returnering sker for købers regning. 

Sådan fortryder du dit køb:– Send aldrig din ordre retur før du har kontaktet vores hjemmeside

Ønsker du at fortryde dit køb, er det vigtigt at du giver os besked. Det er ikke nok blot at nægte at modtage pakken, da vi skal have besked direkte via vores hjemmeside. Du kan nemt give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb blot ved at sende os en e-mail som indeholder dit ordrenummer og din begrundelse. 
Bemærk venligst at varen skal returneres senest 14 dage efter at du har givet os besked om din fortrydelse af købet.
Når du returnerer en vare, tilbagebetaler vi hele købesummen inkl. fragtomkostninger såfremt du tilbagesender hele ordren. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen og bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces.
Tilbagebetaling af dit købsum vil ske senest 14 dage efter, at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af dit køb. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Dog efter at vi har modtaget varen retur eller har modtaget anden form for bevis for, at du har sendt din vare retur.

Returadresse
Vitaderm.dk
Svendborgvej 71
5600 Faaborg

Vi modtager kun pakker som er sendt direkte til adressen.

Skriv her og tryk Enter for at søge

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.