Vitaderm 100 ml

99,95 DKK
( 79,96 DKK )
Model/varenr.: Wshop-100
Vægt: 0,1

Vitaderm® Creme

Med et indhold på 100 ml.

 

Vitaderm indeholder stedmoderblomst og har som noget nyt fået tilsat morgenfrueolie. Cremen indeholder som hidtil zink, sheabutter (kakaosmør), bivoks, jojobaolie og biosulfur. Biosulfur er en biologisk svovl som den der findes i det "mudder", som folk gerne smører sig ind i når de tager til syden for at rense huden.

Lægeurterne indeholder naturligt vitaminer og mineraler, ligesom olierne har et naturligt indhold af E-vitamin.

Cremen er nem at smøre ind og og efterlader huden blød og smidig.

Duften er Vitaderms velkendte duft, blot mildere og er sammensat af fragmenter af æteriske olier. De lange kæder på deklarationen på tuben skal derfor ikke forveksles med kunstig kemi, men dækker over naturlige stoffer udvundet af eksempelvis blomster, bark og frø.

Med mindre man har allergi overfor nogle af stofferne, kan Vitaderm bruges af alle hudtyper og er til dem, der ønsker noget lækkert og nærende til huden. Cremen kan med fordel anvendes mod rød, ru, skællende og irriteret hud, hovedbund, hæle og albuer, der eksempelvis er kommet af psoreasis.
Cremen optages hurtigt i huden og efterlader en hud, der kan ånde, hvilket er vigtigt for en hud, der skal hele. Som konserveringsmiddel er anvendt polysorbat 80, som også anvendes i  visse fødevarer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: